Terug naar overzicht

De werkdag

Rond een uur of 8 begint je dag. Momenteel ben je bezig met de bouw van 5 nieuwbouwwoningen in Arnhem. Willemsen produceert de wanden, dakelementen en dakkapellen. Je werkt in hsbcad (op basis van Autocad).
Naast tekenen houd jij je bezig met het aanvragen van vergunningen en je schakelt met jouw opdrachtgevers en klanten. Dit uitdagende takenpakket maakt jouw onmisbaar. Je krijgt gelegenheid om je te ontwikkelen binnen een breed palet aan taken. Je draait je project samen met een andere collega waarmee je kan schakelen wanneer nodig.

“We maken graag ruimte voor collega’s met weinig ervaring, we hebben veel jonge collega’s die je willen helpen om het vak te leren. zo ging het ook bij mij” - Evan, bouwkundig tekenaar

Wij bieden

  •  Een dynamisch en innoverend bedrijf
  •  Salaris conform uta cao (Junior € 2.000 tot € 2.800)
  •  25 vakantiedagen + 15 atv dagen
  •  Doorgroei tot senior tekenaar en werkvoorbereider
  •  Een hecht team van 4 tekenaars

Je werkplek


Willemsen Veenendaal is een timmerfabriek die prefab hsb elementen bouwt en monteert bij diverse projecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Is het van hout, dan wordt het gemaakt door Willemsen! Je werkt met ca. 10 collega’s op kantoor. In de werkplaats en buiten lopen ca. 40 collega’s rond.
 
De toekomst belooft veel groei voor Willemsen, jij kan daar onderdeel van uitmaken. Waar die groei vandaan komt? Een deskundig team die goed op elkaar ingespeeld is en investeert in de nieuwste technologieën om zich te onderscheiden van andere aanbieders.
 
Nieuwe collega’s die nieuwe kennis meebrengen zijn van harte welkom, het wordt gestimuleerd dat je je eigen ideeën inbrengt. Ben je nog junior in je functie en wil je ontwikkelen kan dat bij Willemsen. We investeren in gemotiveerde mensen!Heb jij?

 Passie voor hout(bouw)
 Ervaring als (Autocad) tekenaar, óf de motivatie om het te leren
 Een positieve inbreng in ons hechte team

Interesse? Neem contact op met Pieter Honkoop. Bel/App naar 0644714097 of mail naar Pieter@floxwerkt.nl. Flox werkt begeleidt het wervingstraject voor Willemsen Veenendaal.

Dit bieden we

 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?