Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Plaats

  Amersfoort

 • Gepubliceerd op

Zie je het al voor je? ’s Morgens om kwart voor 7 start je met een bakkie. Er staat weer een flinke klus te wachten. Je bent bezig, samen met 3 andere collega’s op je lijn, om de prefab dak elementen voor een nieuwbouw van 20 appartementen te maken.

Het proces begint bij de jongens op de tekenkamer waarna ze naar de zagerij worden gestuurd. Daar zorgt onder andere je collega Nuno er voor dat alle onderdelen op maat jouw kant op komen.

Je rechterhand is Gert-Jan, hij is zonder ervaring bij Willemsen gestart, maar inmiddels helemaal zelfstandig aan de slag bij zijn halte op de lijn. Gert-Jan maakt het houten frame waarna deze naar de volgende halte wordt gehesen: het dichtmaken van het frame.

Met je naaste collega’s plaats je eerst folie, dan de platen, het isolatiemateriaal, de buitenfolie, tengels en de panlatten. Je collega Wim is de voorman op de lijn, hij is na een lange periode in de bouw bij Willemsen Veenendaal aan de slag gegaan. Bij hem leer je de fijne kneepjes van het vak.

Het mooie aan werken bij Willemsen Veenendaal is dat je elke keer bezig bent met een ander project. Ben je meer ervaren of houd je van denkwerk, dan is er altijd wel bijzonder werk zoals het maken van een rond dak, een dakkapel of een wand met gevelbekleding.

Er is een mooie balans tussen zelfstandig werken en samenwerken met collega’s. Je kan je eigen ding doen op jouw werkplek maar je zorgt er samen met alle collega’s van de lijn voor dat je een eindresultaat behaalt waar je trots op bent. Afhankelijk van je voorkeur en ervaring kan je op verschillende plekken in de timmerfabriek aan de slag.

Wij vragen van jou

 • Een gezonde werklust
 • Ervaring met houtbouw of de wil om het te leren

Bij Willemsen Veenendaal krijg je in elk geval:

 • Een salaris volgens de Bouw CAO
 • Bij goed functioneren een vast contract na 1 jaar
 • Een goede werksfeer bij een snelgroeiend bedrijf
 • Werk op een vaste locatie
 • Kans om een vak te leren voor de toekomst en kennis op te doen van de nieuwste bouwtechnieken

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met Nuno, Gert-Jan, Wim en ongeveer 30 andere collega’s? Wil je het vak leren of heb je al ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou. Reageer door te bellen/appen naar: 06 44714097 of solliciteer via het formulier. 

Solliciteer direct

Het mooie aan werken bij Willemsen Veenendaal is dat je elke keer bezig bent met een ander project.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?