• Dienstverband

    Fulltime

  • Opleidingsniveau

    MBO HBO

  • Plaats

  • Gepubliceerd op

Werkvoorbereider/Projectleider vacature 


“Een veelzijdige functie waar je elke dag je bouwkundige kennis kunt uitdagen en ontwikkelen.” zo omschrijven collega’s de functie projectbegeleider. 


De functie
Jij pakt alles op voor jouw project; je doet de werkvoorbereiding, calculeert, tekent, coördineert etc. Vanuit je rol als projectbegeleider heb je contact met de voorman/uitvoerder en ben je al vanaf het begin betrokken bij je project. Inkoop, klant- en leverancierscontact en het maken van afspraken bij een project doe je ook. Het aantal projecten wat je draait varieert tussen de 1 en 5 projecten. Dat is afhankelijk van je ervaring en de complexiteit van de projecten. 
Je houdt je voornamelijk bezig met ruw- of afbouwwerkzaamheden voor de zakelijke markt. Dat kan een nieuwbouw zijn van een restaurant, bouwkundige aanpassingen voor een bedrijfsgebouw  of totaalrenovatie van een retail zaak in een winkelcentrum. Bouwkundige uitdagingen zijn er volop aanwezig in bijvoorbeeld constructieve zin, bouwmethodiek, organisatie en dergelijke. Onze projecten lopen altijd volgens een strakke planning, dat is waar wij voor staan.


De samenwerking met onderaannemers en leveranciers zijn duurzaam en van een langere periode. Die samenwerking zie je eveneens terug op kantoor, er is oog voor elkaar en we investeren in elkaar met een langetermijngedachte.