Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Lunteren

 • Gepubliceerd op

Timmerman beton 


De één was Chauffeur. De ander timmerman. Een derde werkte in de horeca. Maar allemaal ontdekten ze op een dag dat de kelderbouw anders en léuker is dan ze dachten. Met genoeg denkwerk, jongens uit de buurt, een dosis vakmanschap, mooi materiaal en veel teamwork. Wil jij dat ook ontdekken?

Wat doen wij precies?
Wij maken parkeer-, woon- & mestkelders. We beginnen met de fundering wat later de keldervloer wordt. De bekisting wordt in elkaar gezet, de bewapening wordt in de fundering verwerkt. Vervolgens wordt de vloer gestort. Nadat deze is uitgehard (circa 1 a 2 dagen) worden de bekistingen gemaakt voor de wanden. Ook hier wordt de bewapening weer in de mal gestopt, om vervolgens de bekisting vol te storten. Zoals je kunt begrijpen is het erg secuur werk waarbij de maten exact moeten kloppen.

 

Wat heb je nodig?

Om dit werk te kunnen doen, heb je inzicht, motivatie en doorzettingsvermogen nodig. Je werkt standaard samen met je 3 á 4 collega’s door heel Nederland. Je collega’s helpen je om het vak onder de knie te krijgen, om net zulke vakmannen te worden als zij. Daarnaast werk je met het beste gereedschap en materiaal.

Wat levert het jou op?
De verdiensten zijn ook niet mis. Je mag verwachten dat je volgens de bouw cao wordt betaald. Het gemiddelde aantal uur per week (inclusief reistijd) is 50 uur p.w. Dus je verdient er ook nog erg goed geld mee!

 • Salaris tussen € 2250 & € 2950 p.m.
 • Reisuren betaald
 • Werken met het mooiste materiaal en gereedschap
 • Vaste baan

Denk je naar aanleiding van deze vacature: Hier wil ik meer van weten? Neem contact op (06-44867741), kom een bakje koffie drinken, dagje meedraaien en na een positieve dag ligt er een contract voor je klaar.

 

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?