Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Monteur 

Jacob werkt al 9 jaar bij dit bedrijf en weet hoe het voelt om afwisselend werk te hebben bij een gezellig bedrijf. “De ene keer vervang ik een houten kozijn door een kunstof kozijn en ben ik na een paar uur weer weg. Het kan ook zijn dat ik een heel huis in het kunststof zet en dat ik wat langer over de vloer kom.”

Als je hier werkt dan;

 • Krijg je een eigen bus
 • Heb je veel vrijheid en vertrouwen
 • Werk je altijd in en rond Ede
 • Krijg je een vast dienstverband bij goed functioneren
 • Krijg je een salaris van € 2.000,- tot  € 3.000,- per maand

Dankbaarheid van tevreden klanten werkt motiverend
Het werk van Jacob varieert van isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien plaatsen tot het plaatsen van onderhoudsarme Keralit gevelbekleding of het monteren van een rolluik. “Altijd bij particulieren, waardoor ik achteraf rechtstreeks hoor hoe blij iemand is met bijvoorbeeld een schuifpui die ze nooit meer hoeven te schilderen. Ze realiseren zich ook altijd dat hun huis niet alleen veel beter isoleert als ik vertrek, maar vanaf dat moment ook nog eens onderhoudsarm is. Dat helpt behoorlijk om een klant tevreden achter te laten als de klus erop zit. Die dankbaarheid is goud waard.”

 

Vrijheid, vertrouwen en fijn team
Jacob is vooral gesteld op de vrijheid die hij heeft in zijn werk. “Ik krijg een tekening mee en een bus en ik kan lekker op weg. Het vertrouwen dat een monteur krijgt, voelt goed. Net als de onderlinge sfeer. Zeker de vrijdagmiddagborrel, de kerstborrel en de bouwvak barbecue zijn van die onvergetelijke momenten. We werken in een leuk en klein team met vier kozijnenmonteurs en drie zonweringsmonteurs. Hopelijk komt er binnenkort een goede, gezellige monteur ons team versterken. Zo kunnen we nóg meer mooie klussen oppakken.”


Kom je uit de buurt van Ede en wil je jouw ervaring gebruiken in de montage van kunststof kozijnen, aluminium roldeuren of zonwering?

Bij voorkeur heb je ervaring in de bouw of in de montage van kozijnen. Ervaring is een pré, maar niet vereist. We zien veel in jou als je écht bereid bent om dit mooie vak te leren!

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Pieter Honkoop. Bellen of appen kan naar 0644714097. 

Solliciteer direct

Word jij onze collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?