• Dienstverband

    Fulltime

  • Opleidingsniveau

    MBO HBO

  • Plaats

    Veenendaal

  • Gepubliceerd op

Kopersbegeleider | Frank van Woerden Bouw


Als kopersbegeleider bij Frank van Woerden Bouw leg jij de verbinding tussen kopers en de interne organisatie. Zowel voor, tijdens, als na het bouwproces houd jij het contact met de kopers. Je maakt een klantdossier aan en houdt dit dossier bij. Je voert advies- en verkoopgesprekken en stelt een optielijst voor de kopers op. Jij beheert alle relevante tekeningen en documenten voor het kooptraject. Deze informatie geef je door aan de werkvoorbereider. 

Ook de makelaar kan op jou bouwen. Je ondersteunt hem bij diverse taken, zoals het samenstellen van verkoopdocumenten. Daarnaast horen enkele taken met betrekking tot kwaliteit en veiligheid tot jouw pakket. Je overlegt met opdrachtgevers over de veiligheidsregels en meldt onveilige situaties direct aan de kwaliteitscoördinator. 

Kortom, als kopersbegeleider ben jij een echte spin in het web en zorg jij voor het toekomstig woongeluk van de kopers! 
 

Frank van Woerden Bouw
”Zo kan het ook!” Een uitspraak die vaak valt bij Frank van Woerden Bouw aan tafel. Het bouwbedrijf is een echte kwaliteitsbouwer die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Frank van Woerden Bouw werkt graag met ”echte spullen”. Dit betekent dat ze investeren in goede pc’s, software, auto’s, gereedschap, enz. Ze werken met circa. 45 collega’s in Veenendaal. Frank van Woerden Bouw begeleidt, adviseert en ontzorgt opdrachtgevers van A t/m Z . Met o.a. een eigen ontwerpafdeling zijn ze in staat om dit te realiseren. Dit doet Frank van Woerden Bouw bijna allemaal binnen een straal van 15 kilometer rondom Veenendaal. Deze regionale focus gaat samen met de kwaliteit in adviseren, begeleiden en bouwen. 

Frank van Woerden Bouw is een ambitieus bedrijf dat als doel heeft om het beste allround bouwbedrijf van de regio te worden. Goed zijn in ontwikkeling t/m oplevering is kenmerkend voor de koers.