Pieter liep een dag mee bij Willemsen Veenendaal. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van HSB-Elementen.

Constructieve houten elementen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw vormen het grootste gedeelte van onze leveringen. Daarnaast leveren wij gevelvullende elementen, vloeren en daken. Ook voor de complete bovenbouw van woningen en geheel geprefabriceerde woningen kunt u bij ons terecht.

Willemsen Veenendaal beschikt over een sterk team van tekenaars en werkvoorbereiders.Projecten worden hier tot in detail uitgewerkt. In eerste instantie in 2D, totdat de uitgangspunten en details overeenkomen met de wensen van de opdrachtgever. De definitieve tekeningen en productietekeningen worden in 3D uitgewerkt zodat deze in een BIM model kunen worden ingelezen. Deze 3D tekeningen sturen tevens de geavanceerde CAD-CAM machines in onze fabriek aan.

Er vinden voortdurend updates en verbeteringen in deze software plaats zodat ons tekenwerk altijd kan aansluiten op de laatste ontwikkelingen en eisen van dit moment. Door interne scholing, bijscholing en opleidingen zijn alle medewerkers optimaal onderlegd om de nodige werkzaamheden te verrichten.

Terug naar overzicht